Info pro zájemce o naše štěňátka ovčáků a Maremmánků

V posledních dnech dostáváme mnoho telefonátů a zpráv od zájemců o naše štěňátka. Bohužel velká část dotazů je pouze zkratkovitá: „Cena“ „mám zájem“ „pošlete video“ „odkud jste“… Ze zkušeností už víme, že podobné zprávy skutečný zájemce nepíše, proto na tyto dotazy neodpovídám. Není to ani v mých silách. Svůj čas věnuji jen vážným zájemcům a především štěňátkům!

Od chvíle, kdy se štěňátka narodí, o ně pečujeme 24 hodin denně až do okamžiku, kdy je předáme novým majitelům. Proto je pro nás důležité vědět, kam půjdou a že na ně čeká domov s milující rodinou, kde se o ně dobře postarají.

 

Velmi si vážím, když mi napíšou zájemci, kteří o sobě řeknou víc a případně pošlou i fotky svého předchozího pejska či rodiny. Všichni noví majitelé, kterým jsme v minulosti pejska dali, se vždy slušně představili, měli zkušenosti s péčí o velké plemeno a ze vzájemné komunikace byl znát upřímný zájem.

Cena štěňátek není nízká, ale nabízíme za ni dobře vychovaného, kompletně ošetřeného a připraveného pejska, do něhož jsme investovali každodenní péči, čas i nemalé finance. Když ho pak předáváme novým majitelům, dáváme jim v podstatě nového člena rodiny. Proto musíme vědět, že o něj skutečně stojí a že s nimi i nadále zůstaneme v kontaktu. Velmi si ceníme, když k nám zájemci přijedou odkudkoliv z republiky a můžeme se za nimi kdykoliv zastavit.

Pořídit si velké plemeno německého ovčáka nebo Maremmansko-abruzzského pasteveckého psa znamená vysoké náklady na krmení, vitamíny, pelech ad. a noví majitelé s tím musí počítat. Chceme, aby společně měli krásný život. Na 100 procent. Pokud je pro zájemce cena na prvním místě, žije například od výplaty k výplatě, má malé děti nebo se jedná o studenta, mohou ho vysoké náklady na život s velkým plemenem finančně ohrozit. Proto si chceme být opravdu jistí, že jde pejsek do dobrých rukou.

Aktuálně dostávám velké množství zpráv od zvědavců, konkurence či z množírem. V minulosti jsme se několikrát spálili, proto na tyto zprávy neodpovídám a ani neposílám videa a fotky z naší chovné stanice.

Vše potřebné o štěňátkách najdete na našem webu GrandeTorrente.com a facebooku, proto prosím nežádejte o zaslání fotek a videí do soukromých zpráv. Máte-li skutečný zájem, pošlete nám zprávu, kde se představíte jménem a řeknete nám víc o tom, kde žijete, jaké máte zkušenosti se psy a jaký život pro pejska plánujete. Díky tomu pak můžeme rozlišit opravdové zájemce od zvědavců. Slušně a přátelsky. 

V případě zájmu o štěňátko z našeho chovu mi zavolejte na telefonní číslo 737 958 869 nebo napište na e-mail j.sejdova@email.cz.

Děkuji za pochopení a těším se na všechny nové majitele.

Jana Šejdová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *